Panorāmas

Uz dažām dienām manās rokās bija nonācis tā sauktais digitālais “ziepju trauks”! Grūti atkal pierast pie tā, ka funkcijas lielākoties ir automātiskas, bet, lai nu kā, panorāmas funkciju novērtēju par ļoti labu esam 🙂 Tad nu te arī dažas panorāmas bildītes no nedēļas nogales (lielākoties, gan sestdienas)

© Santa Paegle

Viena no bijušām skolām Brenguļu pagastā – Jaunvāles pamatskola! Šajā gadā kopā ar Brenguļu skolu nosvinēja savu 150gadu jubileju, lai gan īstā diena šai skolai būs 2013.gadā! Nu jau kopš 1974.gada šeit gan skolas vairs nav…

© Santa Paegle

Pa ceļam uz Trikātu, jeb labāk jāsaka no turienes! Patiesībā visskaistākais skats šeit ir vakarpusē, bet šoreiz sanāca būt dienas pirmajā pusē!

© Santa Paegle

Vijciema čiekurkalte Mežmuižā! Te vērts ir braukt ziemas mēnešos, kad ir iespēja redzēt darbību realitātē! Jo tad čiekuri tie kaltēti pa īstam, nevis parāda teorētiski kā to dara!

© Santa Paegle

Kokšu un Cepurīšu ceļu krustojumā! Gaidot, ierodamies savu grupiņu, lai izietu pa Cirgaļu iekšzemes kāpām! Tur patiešām ir skaisti!

© Santa Paegle

Cepurītes ezers ar savu glbju pāri (tur vidū, tie 2 baltie punktiņi 🙂 )!

 

© Santa Paegle

Nezinu, kāpēc, bet rudeņos man patīk fotografēt kapus! Laikam tipiska latviete! Veļu laiks, kā ne kā! Bet patiesībā tur ir tik daudz krāsu dažādība, vecie koki un sava aura!

© Santa Paegle

Skats uz Trikātu no kapu malas! Bet saulīte un košās lapas tā vien prasījās, lai šeit uzblieztu vienu panorāmas skatiņu 🙂

© Santa Paegle

Daļēji sanāca! Abuls vienā tilta pusē un Abuls otrā pusē!

© Santa Paegle

Trikātas pilskalns uz Abula krasta! Un atkal skaistās, krāsainās lapas spēlējās saulītes staros!

© Santa Paegle

Trikātas pilskalna skaistums!

© Santa Paegle

Abuls plūstot tālāk uz Brenguļiem un Gauju!

© Santa Paegle

Ja skatās pa ceļa līniju, tad priekšā var redzēt Trikātas pilsdrupas, kreisajā pusē Abuls, bet labajā – Trikātas ezers!

© Santa Paegle

Nedaudz no Trikātas ezera skata! Tur, otrā krastā, ir Trikāta!

© Santa Paegle

Abula līkums pie Trikātas! Te arī savienojas Trikātas ezers ar Abulu!

© Santa Paegle

Trikātas pamatskola Gaismas kalnā!

© Santa Paegle

Tā pati skola, tikai sāngriezumā! Parks un skats, kāds no šejienes paverās uz otru pusi ir fantastisks! Vasarā gan to tā nevar redzēt, bet tagad- rudenī! Tas bija arī kkas jauns priekš manis, lai gan te ir būts diezgan daudz! Un tas mani fascinē, ka katru reizi Tu vari ieraudzīt kko jaunu, tik jāmāk tas saredzēt! Uz šīs nots arī šo stāstu beigšu 🙂 Lai jauka Tev diena 😉

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.