2011.gada kopsavilkums :)

Atskatoties uz 2011.gada fotogrāfijām, izrādās, ka gads ir bijis gana aktīvs un piedzīvojumu pilns. Jauni piedzīvojumi, jauni paziņas un draugi, jaunas aizraušanās! Par janvāri īsti neviena foto nav, laikam tas tāds klusāks bijis jeb tieši otrādi – pārāk darbīgs 🙂

© Juris Kalniņš

Februārī izmēģināju sniega kurpes Latvijas ārēs! Laba štelle – ja būtu sniegainākas ziemas, noteikti šāds inventārs būtu arī manās mājās 🙂

© KS

Martā piedalījos novada volejbola turnīrā ar komandu, kuras dažus dalībniekus iepazinu tikai spēles dienā! Taču tas netraucēja izcīnīt bronzu un labākās novada volejbola spēlētājas titulu!

© ?

Rubene-1 florbola komanda. Kā tomēr izrādījās – pēdējā sezona florbolā… pagaidām! Ir domas, bet tad jau manīs, kas no tā iznāks! Paldies meitenēm par foršo sezonu!

© Andris Akmentiņš

Aprīlī parādījās jautājums par skriešanas un nūjošanas takām Valmierā! Te jau trašu mērīšanas procesā!

© ?

Lieldienu svinēšana darbā – pārgājienā gar Līču-Laņģu klintīm! Olu ripināšana pa nūjām līdz šim vēl nebija piekopta tradīcija 🙂

© Juris Kalniņš

Valmieras skriešanas un nūjošanas trašu oficiālā atklāšana! Galvenās personas trašu lietās un organizācijā 🙂 Tā ir pagājusi visa sezona un iepazīti jauni un interesanti cilvēki, kā arī satikti sen neredzēti!

© Kārļumuiža

4.maija pārgājiens gar Amatu! Sniegs mūs pārsteidza, bet šoreiz sagatavotus!

© Santa Paegle

Atkal darbā – šoreiz parādot vietējās takas un taciņas! Pie Bekura ozola ar nūjošanas meitenēm!

© ?

Rūjienā man tagad ir draugi – ne tikai cilvēku vidū, bet arī četrkājaino 🙂 Kā vienmēr, fantastisks pasākums ar fantastiskiem cilvēkiem! Paldies Rūjienai par viesmīlību, īpaši Gunai un Arnim!

© Santa Paegle

Pēc KSK velobrauciena, kad 50 ar astīti km ir nomīti! Brauciens un kompānija vnk ideāla! Ceru, ka nākamgad varētu atkal kko tādu atkārtot!

© ?

Ar radinieku! Vienmēr eju garām, bet šoreiz nevarēju! Beidzot tak bija kāds foto jāuztaisa 🙂

© ?

Jāņu pasākums darbā! Šoreiz Oliņu mežos, kuros savulaik medījis pats Krievijas ķeizars 🙂

© Santa Paegle

Mans piedzīvojumiem bagātākais velobrauciens šovasar – pārdurta riepa, dubļi līdz ceļiem utt. Bet šajā gadā izbrauktas gana daudz takas un ceļi un iepazītas daudz Valmieras, Valkas, Cēsu, Limbažu rajonu pērlītes! Braukts gan vienatnē, gan kompānijās. Šī bildīte tapusi pusdienu vietā pie Salaiņa!

© Normans Ievenieks lino.lv

Viena no fantastiskākām darba dienām 2011.gadā Exel florbola nometnē, pasniedzot nūjošanu! Nedaudz spēka vingrinājumu paēnā, patiešām karstā vasaras dienā! Paldies par piedāvāto iespēju 🙂

© Inese

Pirms sabrauc cilvēki, jāizmēģina kkas jauns! Šoreiz crossboule turnīrs mežā ar 1.praktikanti uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē! Paldies Inita, ka izvēlējies mūs un ceru, ka kko iemācījies ar 🙂

© Inita

Pirmoreiz savā dzīvē šāvu ar loku! Rezultāts tā neko – ja tas briedis būtu pietupies, tad ar trāpītu 🙂

© Uģis

Slēpņošana! Šoreiz kāpu kokā es – parasti gan to nedaru, bet sapratu, ka te man ir pa spēkam bez īpašas piepūles 🙂 Un kauli ar kkā jāizloka pēc šoferēšanas!

© Uģis

Voru pilsētā uz gājēju tiltiņa! Viens no skaistākiem 2011.gada izbraucieniem uz Igauniju! Patikās ļoti!

© Uģis

Piusa alās! Neliela vilšanās, bet skaisti tāpat! Galvenais nesalīdzināt vietas un tad jau ir ok! Šeit bija neliels “uzbrauciens” no igauņu puses, lai gan iepriekš citā vietā tāds bija no mūsu puses 🙂 Taču abos gadījumos ar smaidu sejā un bez pārmetumiem!

© Uģis

Karulas baznīca! Brauciens patiešām skaists un patīkams. Paldies maniem ceļabiedriem Uģim un Zandai, kas ļāvās baudīšanai nevis medībām!

© Jānis

Siguldas slēpņošanas tūrīte kopā ar SuperSīmaņiem! Pēc tam šī bildīte pat ir nokļuvusi “Liesmas” slejās, lielajā Sestdienas Viesis publikācijā!

© Juris Kalniņš

Atkal skriešanas un nūjošanas takas Valmierā! Šoreiz jau ar aktīvākajiem dalībniekiem! Secinājums – pasākums derīgs un vajadzīgs, jo katru reizi vasaras vakaros sanāca 70 – 100 sportotgribētāju!

© Juris Kalniņš

Mazliet sanāca pastrādāt arī Tautas nobalsošanā par 10.Saeimas atlaišanu un pēcāk jau arī 11.Saeimas vēlēšanās! Strādājot iecirknī, daudz ko var redzēt un dzirdēt, pat grāmatu būtu vērts uzrakstīt!

© LFS

Izrādās iepriekšējā sezonā esmu novērtēta kā labākā aizsardze 1.līgā sievietēm florbolā! Negaidīti! 🙂

© Jana

Ugunskura kuršana priekš dūmu smaržas skaistajā pārgājienā gar Kokšu ezeriem! Jā, jā šeit ir arī tas slavenais Dibena ezers!

© Daila

Ģimenes izbraukums uz Pērnavu! Nejauši uzskrējām virsū pūķu laišanas svētkiem! Emocijas neaprakstāmas!

© Lelde

Brenguļu Rudens pipars 2011! Šis metiens atnesa man titulu Brenguļu zābaks sieviešu konkurencē 🙂

© Santa Paegle

Rudens pārgājiens Braslas mežos! Iepazīti atkal 3 jauni ezeri un to krasti! Un patiesībā ļoti tuvu Rīgas – Valmieras šosejai!

© Lelde

Galda tenisa turnīrā CJC! Šoreiz gan nācās piekāpties džekiem, bet azarts tāpat ir!

© Ieva

Ar Jāni! Jā, jā to pašu – Daliņu! Patiesībā novadnieks, jo viņš ir dzimis tanī pašā pagastā, kur es!

© ?

Lāčplēša kauss 2011 volejbolā! Komandai sudrabs, bet finālspēle bija …

© Santa Paegle

Sezonas noslēguma pasākums darbā! Tradicionāli Rūķu stiliņā! Pat saulīte mūs tajā dienā lutināja! Paldies visiem, visiem, kas labprāt apmeklē mūsu organizētos pasākumus!

© Santa Paegle

Gada “nagla”, protams, bija brauciens uz Itāliju! Atkal sajutu fantastisko sajūtu, esot citā vidē! Vēl joprojām dzīvoju šajās sajūtās un nevaru atiet no Itālijas burvības!

2012.gads jau ir sācies! Jau tagad ir daudz un dažādu piedzīvojumu un lietu, bet ceru, ka šogad sanāks viss, kas ieplānots! Un to novēlu ikvienam!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.